Friday, May 18, 2012

3x svētki

Pat īsti nezinu, ar kuru notikumu sākt. Ok, lai būtu hronoloģiskā kārtībā.
Rīts sākās ar mūsu lielā bērna pamatskolas Pēdējo zvanu. Apsveicam puiku, paši sevi un visus pārējos, kas atkal kārtējo reizi ir gandrīz absolvējuši pamatskolu. Taisnības labad gan jāsaka, ka mūsu lielie bērni ir ļoti patstāvīgi un mūsu iesaistīšanās mācību procesos ir ļoti reta un simboliska. Šodien mazliet ieskatījos modernajās dienasgrāmatās - e klasē, un gandrīz vai mazvērtības komplekss piemetās. Nez vai mums tai vecumā vēl bija tik labas atzīmes...
Kad nu bijām tikuši galā ar skolas lietām, mums bija jāsagatavo viss, lai mūsu pirmais G kucēns varētu doties uz savām īstajām mājām. Tā nu šovakar pie savējiem - Anetes, Ligitas un Ērika - jau ir mazais Flečers jeb Gibsoniņš. Šai ģimenē jau savulaik ir uzaudzis un vēl aizvien laiku pa laikam ciemojas, mūsu Šarlotes mazdēls (Niagaras dēls) Mortons. Ceru, ka abiem puišiem izveidosies tikpat draudzīgas attiecības kā viņu abu omēm :)
Un pats galvenais notikums - pūšam balonus. Šodien mūsu mazuļiem jau 2 mēneši. Bučas viņiem uz visiem vaigiem un jaunie saimnieki lai gatavojas :)
Laižam zaļumos?

Man jau tepat tīri labi patīk

2 comments:

  1. Sirsnīgi sveicieni pilnīgi visos svētkos! Skaitam dienas un stundas :)
    Vairs gan daudz nav palicis līdz brīdim, kad mūsu pulcinš kļūs kuplāks!

    ReplyDelete
  2. tās šokolādes pieneņu laukā ir burvīgas! :)
    lai suņiem vislabākie saimnieki! ;)

    ReplyDelete