Friday, January 20, 2012

Papucis

Šie būs pirmie kucēni ne tikai mūsu šokolādes princesei Teepee Teodori Especial Estee, bet arī mūsu pašu džentelmenim Odiņam. Pilnā vārdā Gilbron Pride Odin. Odiņš ir dzimis tepat Latvijā, Jūrmalā un izaudzināts Latvijas vecākajā un pazīstamākajā audzētavā Gilbron Pride. Odiņa mamma ir viennozīmīgi titulētākā labradoru kuce Latvijā - Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas Jaunā Čempione, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas Čempione, Starptautiskā čempione, daudzu titulu ieguvēja STORMLEY ANAKA, kura nāk no ievērojamas Anglijas audzētavas. Odiņa tētis ir Dānijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Vācijas un Polijas Čempions, Starptautiskais Čempions, daudzu titulu ieguvējs LAB TREASURE'S DARIO, kurš ir dzimis un visu dzīvi pavadījis slavenā dāņu audzētavā Lab Treasure's Labradors.
Odiņam pašam ar izstādēm pagaidām ir veicies dažādi. Mēģinājums tikt pie Latvijas Junioru Čempiona beidzās neveiksmīgi. 9 mēnešu laikā bija nepieciešams iegūt 3 JunCAC sertifikātus, taču Odiņš tika pie diviem. Patreiz esam ceļā uz Latvijas Čempiona iegūšanu. Atkal jau - patreiz Odiņam ir divi CAC sertifikāti. Ļoti gribētos tikt pie trešā sertifikāta pirms mazuļi dosies uz savām mājām.
Odiņa šokolādes krāsas brālis, kurš dzīvo Krievijā, jau ir vairāku valstu čempions un sapelnījis daudzus titulus, kā arī ir daudz kucēnu tēvs. Tāpat šokolādes krāsas māsa, kura dzīvo Igaunijā, ļoti veiksmīgi startē izstādēs un pelna godalgotas vietas un titulus.
Ļoti ceru, ka mazuļi būs mantojuši kaut ko arī no visiem šiem ļoti skaistajiem un titulētajiem suņiem :)

No comments:

Post a Comment