Thursday, January 26, 2012

Vārdi

Kaut arī nemaz vēl nav zināms, vai kucēni būs (bet mēs turam īkšķus un ceram, ka būs), mēs ar bērniem jau reizēm sākam apcerēt iespējamos kucēnu vārdiņus. Jo ar tiem vārdiem ir tā - tie ir jādomā tad, kad ir "ienākusies mūza". Un labāk lai viņa ienākas pāris mēnešus par agru, nevis (kā reizēm arī ir bijis...) pēdējā vakarā pirms potēšanas un čipošanas procedūras, mēs vēl lauzām galvas par kucēnu vārdiņiem.
Varu pačukstet, ka neoficiāli ir izlemts, ka G kucēniem vārdiņi tiks izvēlēti, par pamatu ņemot visu, kas saistīts ar kino, seriāliem, aktieriem un tamlīdzīgi. Šobrīd jau mums ir gandrīz 4 kucēnu vārdiņi, tātad - vismaz tik mums noteikti vajadzētu :)))))
Gribiet, lai pačukstu kādu variantu? Hmmm... Es varētu pačukstēt pusīti. Kā tas ir? Parasti vairums kucēnu vārdiņu ir no 2 vārdiem. Kā piemēram, kucēnu mammas vārds ir Teepee Teodori Especial Estee. Tie pirmie divi ir audzētavas nosaukums un tur nekādu variantu nav - tas tiks visiem mūsmājās dzimušiem mazuļiem. Esīte vispirms tika pie sava vārda Estee un tikai pēcāk tika izdomāts otrs vārdiņš. Baigi garais ievadiņš sanāca :)
Ar to gribēju teikt, ka vienam puikam dikti gribētos dot vārdu Gibsons
Ir tak zināma līdzība?

No comments:

Post a Comment