Monday, March 19, 2012

Paziņojums!!!

Tā kā kucēnu šoreiz nav tik daudz kā iepriekš, būtu ļoti jauki, ja tie potenciālie saimnieki, kuri jau iepriekš ir pieteikušies uz kucēniem, dotu par sevi ziņu (vislabāk ar e pasta starpniecību. bet priecājamies arī par telefona zvaniem) un apliecinātu savas intereses noturību.
Jūtu, ka šoreiz izvēlēties saimniekus būs vēl grūtāks darbiņš nekā iepriekš. :)

Šodien jaunas bildes nebūs. Viņi izskatās apmēram tāpat kā vakar. Lielākā rīma ir pieņēmusies svarā jau par 90gramiem. Pilnīgs trakums! :)))

3 comments:

  1. Mūsmājās vakar daži labi izdzirdējuši, ka pie Jums pupiju "pievedums", sāka aprunāties ar Gr, ka ko viņš teiktu, ja viņam paņemtu draudziņu, kas aiz ausīm pakošļā un izklaidē vecumdienās... pilnīgi aptracis vīrieC!!! Jo es jau uzreiz teicu, ka dzelteno Jumsim nav :DDD ka tad jāgaisa līdz nākamreizei.

    ReplyDelete
  2. Mūsmājās vakar ar bija interesanta saruna pēc kucēnu bilžu skatīšanās. Vīrs prasīja Bono, vai viņš gribētu kādu draugu vai draudzeni mājās :))) Bono tik luncināja asti :)

    ReplyDelete
  3. Hi hi hi :)))
    Anda: Iepriekš tak vienmēr atrunājies, ka vīriec ir pret otru suni. Ar laiku jau parasti patiesība nāk gaismā :D Tā ka beidz izdomāt atrunas
    Baiba: Skaidrs, ka Bono priecātos par kādu pastāvīgu rotaļu biedru.

    ReplyDelete