Sunday, March 18, 2012

Šokolādītes vadībā

Viss notiekās. Pagaidām varu teikt, ka 100% uzvar šokolādītes :))) Ir gan kāds puika, gan meitene. Precīzākas ziņas un varbūt kāda bilde, tiklīdz tas būs iespējams.
Vēl šodien ar Filippu tikām pie kucēnu BOBa Starptautiskajā izstādē Latvijas Uzvarētājs. Arī Odiņš godam spēkojās, klasē izcīnot 2.vietu un kvalitātes sertifikātu.
Īksķus turpinam turēt!

4 comments:

  1. Hip, hip urrrāaaa, beidzot :D.... gaidam mazulīšus fočenēs :*

    ReplyDelete
  2. Tu esi varone! Vienmēr esmu apbrīnojusi, kā Tu visu vari paspēt - tik liela 2 kājaino ģimene + TIK daudz 4kājaino mīluļu, tagad kucēni un vēl izstāde..., ak jēee! MALACE!!! :)

    ReplyDelete
  3. ooooo, process ir sācies!!!
    Turam īkšķus no visa spēka!! Iturību, izturību, izturību!!!
    ...atcerējos Rīgas rudens CACIBU pirms...hmm 2 (ar astīti) gadiem ...31.oktobri, tajā dienā dzima TT E metiens un Ieva arī skrēja pa ringu, neatceros gan, kurš bij' pavadas otrā galā:))) Iestrādes tiek turpinātas un Esse pārņēmusi stafeti no Gwenča. Šodien Teodoros noteikti atkal dzimst nākamie čempiņi:))))

    ReplyDelete
  4. Solvita: Jā, šis ir otrais CACIBs, kuru Esse mums palīdz padarīt... jautrāku. Toreiz viņa to izdarīja ar savu piedzimšanu, tagad ar bērneļu laišanu pasaulē :) Man nebūtu nekas pret, ja šiem mazuļiem ar izstādēm veiktos vismaz tikpat labi kā Essei
    Anda: Paldies paldies, bet mani nopelni ir tikai stingrs laika menedžmenC :D Lielākie nopelni kucēnu ķeršanā pienākas Mārtiņam.
    Aija: Apsiet zilu banti kucēnam laikam nebija prāta darbs :)) Rū uzreiz paziņoja, ka tas ir Flečers. Neko darīt, šim zēnam vārds būs jāizdomā pirmajam.

    ReplyDelete